OUR STORY

Flyttstädning

En flyttstädning är att det är en noggrann rengöring av en bostad när man flyttar ut. Det syftar till att lämna bostaden i ett rent och välskött skick för nästa hyresgäst eller ägare. Våra professionella städare fokuserar på att rengöra varje hörn och yta för att säkerställa att bostaden ser ut som ny och är redo för nästa kapitel.

OUR STORY

Hemstädning

En hemstädning innebär en grundlig och professionell rengöring av ditt hem. Vårt dedikerade team fokuserar på att skapa en ren och trivsam miljö genom att dammsuga, torka av ytor, städa kök och badrum samt ta hand om andra städuppgifter. Med våra tjänster kan du njuta av ett fräscht och välstädat hem utan att behöva lägga tid och ansträngning på städningen själv. Vi är här för att göra ditt hem skinande rent och inbjudande.

OUR STORY

kontorsstädning

En kontorsstädning är en noggrann och professionell rengöring av arbetsutrymmen. Vårt team fokuserar på att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö genom att rengöra ytor, dammsuga, tömma papperskorgar och hålla gemensamma områden prydliga. Med våra tjänster kan du försäkra dig om att ditt kontor är rent, organiserat och trivsamt för alla medarbetare och besökare.

OUR STORY

Fönsterrengöring

En fönsterrengöring handlar det om att noggrant och professionellt rengöra dina fönster för att ge ditt hem eller företag en klar och ljus utsikt. Vårt erfarna team fokuserar på att avlägsna smuts, damm och fingeravtryck från både insidan och utsidan av fönstren. Med våra tjänster kan du njuta av skinande rena fönster som förbättrar både utseendet och ljusinsläppet i ditt utrymme. Vi gör fönsterrengöringen enkel och effektiv, så att du kan se världen genom rena glas.

OUR STORY

Byggstädning

En byggstädning är en noggrann rengöring av en byggarbetsplats efter att byggnadsarbetet har slutförts. Vårt erfarna team fokuserar på att ta bort byggdamm, rengöra ytor från byggmaterialrester och se till att hela området är säkert och rent. Med våra tjänster kan du snabbt och effektivt få din nybyggda eller renoverade plats i toppskick, redo för användning eller presentation. Vi tar hand om detaljerna så att du kan fokusera på det färdiga resultatet.

OUR STORY

Trappstädning

En trappstädning handlar det om en grundlig rengöring av trappor för att skapa en säker, ren och attraktiv miljö. Vårt dedikerade team fokuserar på att avlägsna smuts, damm och eventuella spill från trappsteg och räcken. Med våra tjänster kan du försäkra dig om att trapporna i ditt utrymme är i toppskick och väl underhållna. Vi strävar efter att göra trappstädningen enkel och effektiv, så att både utseendet och säkerheten förbättras för alla som använder trapporna.

Besöksadress

Ruskvädersgatan 18
Hisingen, Göteborg


Kontakta oss

0760211140
info@dcstad.se

Öppettider

Måndag - Fredag
8:00 - 18:00